Untitled
25 jul 2013
week 86: 18 t/m 24 juli

Op 18 juli zijn we ’s ochtends bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest; tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags kwamen Lieke en Julian. We hebben buiten gezeten en Julian en Bas hebben met het water uit het zwembad gespeeld. Toen Julian steentjes in de vijver gooide, stond Bas er bij te kijken, zonder ook wat in de vijver te gooien; het in de hoek zetten lijkt dus te helpen. Bas heeft mee “gekookt”. Hij pakte een pan uit de kast en deed daar de boerderijeitjes en een autootje in. Daarna ging hij water uit het zwembad halen om in de pan te doen. Na het eten hebben we nog even buiten gespeeld, daarna moest Bas in bad en naar bed. Het was erg warm op zijn kamer waardoor hij niet kon slapen en daarom is hij nog even mee naar beneden geweest. Hij heeft tot 22.00 uur helemaal hyper door de kamer rondgerend.
Marielle, Melissa en Marijn kwamen op 19 juli op bezoek. Bas, Melissa en Marijn hebben buiten gespeeld met stoepkrijt, de loopwagentjes en in de zandbak; Melissa en Marijn hebben ook in het zwembad gespeeld, maar Bas wilde niet in het zwembad. ’s Avonds zijn we bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars gaan barbecueën. Opa en oma Van Mierlo waren er ook. Bas heeft erg goed gegeten en is met Esther en Lars in het zwembad geweest.
Op 20 juli is Bas ’s ochtends met Mark mee boodschappen gaan doen. ‘s Middags kwamen Agnes, Pepijn en Lisa op kraamvisite. Bas en Lisa hebben fijn gespeeld, maar vooral veel speelgoed overhoop gehaald ;-). ’s Avonds hadden we samen met tante Willeke, oom Arjan en opa en oma Van Aerle bij tante Maartje en oom Tom een barbecue, nog voor Vaderdag. Bas heeft met Eline gespeeld op de schommel en de trampoline. Na het eten zijn we naar het park gewandeld, waar Bas en Eline fijn gespeeld hebben. Ze zijn van de glijbaan geweest en hebben door de tunnel gekropen. Daarna hebben we nog ijstaart gegeten. ’s Nachts is Bas een paar keer wakker geweest; hij had dorst en een keer lag hij niet lekker, omdat zijn beentjes tussen de spijlen van het ledikantje door staken.
We zijn op 21 juli naar Esthers verjaardag geweest. Bas heeft fijn gespeeld met Esther, Lars en Laura, een vriendinnetje van Esther. Thuis heeft Bas nog even in het zwembad gespeeld. Meestal wil hij niet in het zwembad. Als we hem erin willen zetten, zegt hij al “uit”, nog voordat hij erin zit, maar nu vond hij het wel fijn om in het water te zitten.
Op 22 juli ben ik ’s ochtends al vroeg met Bas naar de kapper geweest. Hij heeft voor de eerste keer in de autostoel gezeten bij de kapper (de vorige keren zat hij bij mij op schoot) en hij heeft het erg goed gedaan! We hebben boodschappen gedaan en zijn daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags heeft Bas héél even in het zwembad gezeten, maar wilde er meteen weer uit. Wel heeft hij fijn met water gespeeld, met bakjes en een gietertje. We hebben verstoppertje gespeeld rond het droogrek en Bas heeft onder de sproeier gestaan. Na het eten hebben Bas en Mark nog even buiten gespeeld. Bas heeft nog tot 21.00 uur beneden rondgerend; hij was helemaal hyper. ’s Nachts is Bas nog een paar keer wakker geweest en kwam moeilijk in slaap vanwege de warmte.
Bas heeft op 23 juli uitgeslapen tot 08.00 uur. ’s Middags kwamen Dorine en Mats op kraamvisite. Bas en Mats hebben met het water uit het zwembad gespeeld en zaten gezellig met zijn tweetjes in de zandbak. Ook toen Mats steentjes in de vijver gooide, deed bas niet mee ;-). Toen ik ging koken, werd Bas vervelend. Hij gooide de steentjes die rondom de boom liggen op het gras. Ik heb hem 2 x in de bijkeuken gezet, daarna was hij weer lief. We hebben buiten gegeten en toen we net klaar waren met afruimen begon het heel hard te regenen. Bas was weer erg hyper en is weer wat later naar bed gegaan.
Op 24 juli zijn we boodschappen gaan doen in het centrum en zijn daarna samen met tante Maartje en Eline wat gaan drinken bij opa en oma Van Aerle. Omdat Bas in de auto al in slaap gevallen was, heb ik hem maar meteen in bed gelegd, waardoor hij pas om 15.30 uur zijn boterham kreeg. Hij heeft fijn in de tuin gespeeld met de bal, was erg druk bezig de planten water te geven. Als ik Laura voed in de tuin, gaat Bas achter de tuinstoel staan en vraagt dan “waarsj Basj?” En dan moet ik Bas “zoeken”. Hij blijft dan achter de stoel staan tot ik naar links en naar rechts heb gekeken en aan Laura heb gevraagd of ze weet waar Bas is, dan komt hij hard lachend naar voren gerend.
Bas leert nu erg snel nieuwe woordjes bij. (“emma” (emmer), “bossj” (bord), boven, beneden, aardbei, “boodje” (broodje)).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative